jueves, 14 de octubre de 2010

Sorolla a l'aquarel·la

Si per alguna cosa val la pena mantenir un blog és per la quantitat d'amigues i amics amb els mateixos (o semblants) interessos que pots conèixer. I, si el teu blog té com a tema l'art, pots a sobre conèixer vertaders artistes.
L'obra que us presente ací baix no és meua. Els secrets de l'aquarel·la encara són per a mi, això, secrets. En canvi, d'altres artistes s'hi mouen com peixos en l'aigua. I mai millor dit, perquè Olivia Quintin, l'autora d'aquesta interpretació d'un quadre famós de Sorolla, no només és una consumada experta en l'aquarel·la, sinó que té com a un dels temes favorits la mar i, sobretot, els éssers que hi habiten. Us recomane que visiteu el seu blog perquè comproveu el que dic.
El cas és que l'obra d'aquesta entrada va surgir d'una petició meua. Li vaig demanar una interpretació d'aquest quadre del meu autor favorit i, dit i fet, no va passar ni un dia que ja el vaig poder contemplar en el seu blog. Des d'ací li ho agraesc profundament i, amb el seu permís, el reproduesc ací. Ella l'ha titulat L'enfant crabe, el xiquet cranc.
Gràcies, Olivia.

8 comentarios:

nouvelles couleurs - vienna atelier dijo...

:-) I love Olivia paintings! She is simply fantastic

olivia dijo...

merci Manel pour cette mise à l'honneur et pour m'avoir soufflé cette belle idée.A+

Unknown dijo...

Son fantásticas las acuarelas de Olivia.No solo esta representación de Sorolla sino también los peces , las flores ,paisajes, etc.

Albert Gallego dijo...

Molt merescut, Manel, el homenatge que li fas a l'Olivia. I gràcies, en nom de Sorolla per haver-li fet d'inspiració. Una abraçada.

Anónimo dijo...

excellent

cacau jafet dijo...

Olá! tuas acuarelas são belas!!!!!!
e é muito bom receber os elogios merecidos, por nosso trabalho!!!Um elogio vale mais que plata!!!
bjosssss

isabella kramer - veredit dijo...

Maravillosa luz y lleno de magia blanca! Una acuarela de verano hermoso, un ambiente lúdico que refleja el momento de éxito.

Besos
isabella

Unknown dijo...

i enjoy your works very much as a fan of art! come look at mine too if you like