lunes, 22 de noviembre de 2010

Esbós ràpid 4

Grafit en paper

5 comentarios:

joshemari dijo...

Manel, me gusta mucho...pero mucho, la expresión de esta cara.
Un abrazo.

olivia dijo...

Manel, j'aime la simplicité apparente des lignes et aussi la posture du visage.Je verrai bien ce portrait à la peinture à l'huile...au couteau? A+

Albert Gallego dijo...

Manel, fill, treballes tant i tant que sempre em quedo enderrerit en els comentaris. Estava repassant les darreres entrades i de cop he vist en aquell apartat qe diu 'you might also like', que pel que m'ha semblat va canviant perquè després ja no hi era, un quadre que es deia 'Assegut', de febrer 2010 (devia ser anterior a que jo conegués el teu blog). Bé, el cas és que m'ha deixat atònit: m'ha maravellat la perfecció del dibuix i el tractament de la llum. I no m'estenc més perquè tots aquests derrers no desmereixen del que ens tens acostumats. Una abraçada.

jose luis lópez (Kubi) dijo...

Qué gran facilidad tienes en el trazo y qué forma tan magistral de dar expresión a un rostro. Muy bueno.
Un saludo.

Manel dijo...

Joshemari, gracias. La expresión es un gran reto.
Olivia, ce visage tu l'as déjà vu aux cires. Le couteau m'est bien méconnu pour l'instant, encore plus que l'huile. Mais il faudra bien que je commence un jour. Merci.
M'alegre que hages explorat entrades anteriors. L'evolució (no necessàriament per a bé, però s'intenta) és patent. En "Assegut" volia precisament treballar la llum sobre la figura humana. Gràcies.
Gracias, José Luis. Aún se pueden ver algunas rayas de referencia que hice. Las caras son realmente la repuñeta y necesito muchas líneas y mediciones, aunque esta fue bastante rápida.