domingo, 26 de septiembre de 2010

Esbossos del cap de setmana

Per manca de temps no hi ha hagut obra en acrílic, però, sempre amb la llibreta a la mà, he dedicat estonetes a fer esbossos del que veia. He seleccionat els que he trobat més acceptables. Tret de l'últim, que està fet a llapis, la resta estan fets amb rotuladors de diversos tipus.






7 comentarios:

Unknown dijo...

Hola Manel:me gustan todos estos dibujos . El ojo está muy bien trabajado, el perro tiene una bonita expresión y, el señor con el gato, es mi favorito.

Dav dijo...

Preciosos, me encantan estos dibujos, ya te lo he dicho alguna vez, me gusta ver este tipo de ilustraciones, dicen mucho del artista.

Saludos Manel

Tito dijo...

Manel, ma che bella e interessante questa serie di bozzetti. Mi piace moltissimo il cagnolino, al quale hai dato uno sguardo vivo e pieno di curiosità. Ciao!

Denise SCARAMAI dijo...

Manel muy bueno!
Me encantan las imágenes ...
el perro es muy bonito!
marcadores también dan buenos resultados!
Abrazos

Cristina Dalla Valentina dijo...

Ma che belli i tuoi schizzi, Manel! Il cagnolino è incantevole, e il vecchio con il gatto è veramente molto intenso! Un abbraccio!

Anónimo dijo...

"hola sóc Ermitas, este dibuix vaig veure com el feies i m'agrada molt encara que jo li haguera fet al gatet la cara mes dolç jejeje un beset i ja ens veiem en classe cuida't i fins prompte

pd: si fique la pota escrivint-te en valencià no m'ho tingues en compte porfa perquè fa molt que no ho faig jeje"

Manel dijo...

Gràcies, Ermitas. I és loable l'esforç per escriure en valencià. Te n'has surtit bé, no et preocupes. Ens veiem en la propera classe.