viernes, 24 de febrero de 2012

He estat treballant...

Poca actualització del blog, és cert. La veritat és que aquesta setmana m'he estat dedicant exclusivament a l'obra "seriosa", la qual cosa no m'ha permés fer pràctiques diàries o quasi diàries en paper.

Per això, us aporte unes fotos que vaig fer en l'estudi d'art la setmana passada.

El detall d'El rapte de Proserpina, de Bernini, que en un principi vaig començar a pintar en acrílicUnes imatges dels alumnes treballant. Ací, la companya traçant les línies per a dibuixar i pintar un detall de La creació d'Adam de Miquel Àngel.Una altra companya, junt amb la professora, observant detingudament el magnífic retrat que està realitzant.


Una tercera companya estudiant amb lupa algun aspecte d'un detall d'un quadre de Velàzquez que està reproduint. Aprenent dels grans mestres!
L'estat actual del meu quadre. Ja continuat en oli, perquè em semblava que aquest mitjà s'adaptava millor a les característiques de l'obra.

Demà seguirem!


4 comentarios:

Manolo López dijo...

Estos momentos de creación, nunca los vemos y son gratos de compartir. Gracias por hacerlo, Este trabajo promete. Saludos

Alexander dijo...

I am very interested in the proceed of this painting.

Olivia dijo...

Ah Manel, l'enlèvement de Proserpine est vraiment la sculpture qui m'a le plus frappée. J'ai adoré rester tourner autour. J'ai hâte de voir le résultat final! Bises et A++++++

Manel dijo...

Me alegro que os guste el proyecto. Yo estoy bastante ilusionado. Tenemos muy buen ambiente y mucha luz en el estudio.
Un saludo a todos.