martes, 24 de mayo de 2011

Esbosos 34 i 35

Ceres i acrílic en paper
21x29 cm

Carbonet en paper
21x29 cm

13 comentarios:

Videos de Golpes dijo...

muy bonito

Maritza dijo...

Elegiste una perspectiva difícil...Muy lograda el área de las caderas (nalgas).
Felicitaciones.

nouvelles couleurs - vienna atelier dijo...

mi piace molto il primo Manel, davvero bello

olivia dijo...

Je vois une magnifique dimension dramatique dans le premier qui me touche beaucoup. Superbe comme toujours ! Bises et A+

Manel dijo...

Vídeos, Maritza, Laura, Olivia... gracias por estar ahí.

Manuel Teixeira dijo...

Manel, dois belos trabalhos de difícil execução mas bem conseguidos.

Um abraço.

Manel dijo...

Obrigado, Manuel.

Albert Gallego dijo...

Hola, Manel. Et contesto a la pregunta que em feies fa dies sobre el blanc i el negre en aquarel.la. El blanc, barrejat amb altres colors empasta molt i dona un color com lletós.(De fet es pot utilitzar pur, per resaltar alguna llum, però per això és millor el gouache, encara que els puristes, no pas jó, ho critiquin.) El negre, barrejat embruta molt el color. Si vols aconseguir un color negre es pot fer de mil maneres (jo ho faig amb verd esmeralda i carmí), i aconsegueixes tons molt més càlids. Si recordes aquell bodegó meu de les sebes, no hi havía ni gota de negre, que ni el tinc a la paleta. Bé, s'ha acabat la lliçó. Els teus últims treballs, molt bons, com sempre. M'ha agradat especialment el de la encaixada de mans. Una abraçada.

Manel dijo...

Hola, Albert, gràcies pels aclariments. Jo confesse que hi ha hagut temporades en què no he emprat el negre, simplement perquè no me'n quedava. Vaig emprar algun blau i ombra torrada (marró fosc). També he emprat un gris de payne barrejat amb algun altre color.
També he vist moltes aquarel·les barrejades amb gouaix, i em sembla molt bé aquest ús. No entenc perquè ens hauríem de limitar. Si una cosa funciona, endavant.
Salut.

J@ckie dijo...

HOLA!! PASEABA POR AHI Y LLEGUE HASTA AQUI. QUIERO FELICITARTE POR TU HERMOSO TALENTO. TAMBIEN SOY AMANTE A LA PINTURA AUNQUE NO LO HAGO MUY BIEN...ME QUEDO..Bendiciones!!!

Keith dijo...

Nice bottom, if you will pardon the expression.

Carlos León Salazar dijo...

Estupendos Manel!!

Manel dijo...

Jackie, muchas gracias por tu visita.
Keith, yes very nice bottom.
Gracias, Carlos.